Temel İlkeleri yangın kapısı

Wiki Article

Pencere yangın bapları: Bu tip yangın kapıları, pencere malzemesinden mamultır ve ekseriya modern binalarda kullanılır.

Korunumlu koridor ve hol: Komşu başüstüneğu mekanlarla ayrılıp, yangın lakinçlı korunmak maksut koridor yahut hol.

Yangın yönetmeliğinde söylem edilmiş olduğu üzere kapıların tabiatıyla kapanması gerekmektedir. Kapıların kendiliğinden kapanmasını sağlayıcı yaylı menteşelerdir.

Kaçış merdivenlerinin tabii zemine derece ulaştırılması esastır. Kaçış merdiveni, bitiş noktasında en az 1 m2’lik bir sahanlık strüktürlıp bu noktadan bayağıya eğimi 50 dereceden henüz bir tomar olamayacak şekilde mafsallı bir merdiven ile tabii zemine indirilir. Kaçış merdiveninin tabii zemine indirilmesi olası değil ise, yerden 3 m fevkda bitirilebilir.

Özel laboratuvarlarda test edilmiş ve belgelenmiş olan kapılar çelik sac levha ile mutasavvertır. Yaman ve sızdırmazlık özelliği olan kapılar yardımıyla ivedili durumlarda binanızın emniyetliğini sağlamlayabilirsiniz.

Sistem odalarında kullanılmak üzere özel tasarlanmış olan yangın kapısıdır, yangın dayanımının semtı nöbet otomasyon sistemlerine yarar aksesuarlarla donatılmıştır. Tertibat odası yangın bapları camlı olur.

Montaj sürecinde uygulayım olarak bütün kurallara şayeste şekilde yerleştirilen yek kanatlı yangın bapsı, hariçarı yakınlarında açılacak şekilde kullanılır.

Çift kanatlı yangın kapısı binanın mimari kuruluşsı özellikle sürdürmek üzere tasarruf amacına ve kullanan eş skorsına için tasarlanan bapdır. Aynı anda birgani insanoğlunun kullanabileceği tarzda tasarım edilen çift kanatlı yangın kapıları, ali binalar ile aynı anda yüzlerce insanın bulunduğu tuzakışbilgiş merkezleri, hastaneler, fabrikalar veya okullar kabilinden binalarda Yangın kapısı istanbul tercih edilmektedir.

Yangın kapısı kolu acil durumlarda çıkış kolu olarak kullanılan yangın bapsı aksesuarıdır. ürkü par olarak da bilindik bu kollar alışılagelen kapı kolu kabil olur.

Yangın Kapısı zemin amacı insanların zarar görmeden binadan ayrılarak dışarıya veya yangın merdivenlerine ulaşabilmesidir.

Yangın kapısı istanbul Yangın Kapısı yaman sızdırmaz özelliğe ehil olması zımnında yangın anında insanların yaman zehirlenmelerinden de korunmasını katkısızlar. Bu baplar dışarıya yakınlarında ve kolay açılabilen yapıya sahiptir.

Çerezlerin topladığı haber anonim hale getirilmiş mümkün ve sair internet siteleri üzerindeki gezinme faaliyetlerinizi izleyemez. Az daha bütün genel ağ siteleri kadar, tığ bile sitelerimizde medarımaişetlevsellik çerezlerini kullanıyoruz. If you do hamiş want that we track your visist to our şehir you dirilik disable tracking in your browser here:

Müstacel çıkış kapıları, yangın sırasında yangının yangın kapısı yayılmasını önleyen ve insanların emin bir şekilde tahliyesini sağlayan dirimsel öneme iye bir yapı elemanıdır.

Yangın bapsı TSE standartları her firmanın ve kullanan binanın riayet etmesi gereken kaideleri karınermektedir.

Report this wiki page